Aluat de foietaj cu osânză (hai)

de diaconta in Dulciuri, 31 Mar 2012 | 21164 vizualizari

COMENTARII (26)

Lau 1

31.03.2012, 23:19

am ajuns prima

Bya Ralu 1

31.03.2012, 23:21

bun

T I M E A 1

31.03.2012, 23:46

tare mult imi place

alldaycooking 1

01.04.2012, 08:16

E destul de laborios, dar rezultatul e de exceptie!

Sidy 1

01.04.2012, 08:23

Doar cine nu a facut niciodata nu stie in cate feluri se poate folosi acest aluat. Ai un pic de lucru cu el dar cand vezi ca aluatul tau se desprinde in mii de foi esti tare multumita. Bravo Dia

aziz 1

01.04.2012, 09:18

de acord cu Sidy!!!! super fain Dia

Mitinita 1

01.04.2012, 09:55

bravo

irena 1

01.04.2012, 10:21

Bravo !

Ina 1

01.04.2012, 10:39


Dia

mirela0911 1

01.04.2012, 10:50

Felicitari Claudia!

Rocsi 1

01.04.2012, 10:54

bravo..o adevarata gospodina!!

VERONICA2607 1

01.04.2012, 10:55

foarte bun

deyutzky 1

01.04.2012, 11:17

bun

MotanLaOale 1

01.04.2012, 11:25

bun bun

angyb 1

01.04.2012, 13:37

Alinutza80 1

01.04.2012, 15:04

diaconta 1

01.04.2012, 15:33

multumesc mult fetelor si Motanelului evident

iry-gabriela 1

01.04.2012, 18:44

direct la favorite

mamaieelena 1

01.04.2012, 19:14

bun,bun

Sim0na 1

01.04.2012, 19:32

Am furat reteta!!

diaconta 1

01.04.2012, 19:39

Sim0na,sa ma strigi cand faci

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:45

bun,bun

ani_beita 1

05.02.2014, 14:33

Buna. Reteta mi se pare super si o voi incerca si eu. Credeti ca se poate congela, rulat cu hartie de copt?

diaconta 1

05.02.2014, 14:58

Ani_beita,sigur ca se poate congela,ca si orice aluat foietaj.
Nu cred ca e nevoie de hartie de copt,poti eventual sa intinzi o foaie de vreo doua degete si sa-l invelesti intr-o folie.Cand il folosesti ,il lasi sa se decongeleze si-l mai intizi cat vrei de subtire.
Spor la treaba

ani_beita 1

06.02.2014, 09:41

Multumesc pentru raspuns si incurajari.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoici