Alvita

de yafa in Dulciuri, 27 Sep 2010 | 33892 vizualizari

COMENTARII (53)

yafa 1

04.09.2013, 17:45

Dani, sincer nu stiu ce sa-ti spun, dar normal daca scazi din zahar trebuie sa scazi si din cantitatea de apa pentru sirop.

Ligia Bxl 1

17.05.2014, 22:22

Arata bine, dar cred ca se numeste Halvita

crilvsk 1

24.01.2016, 19:52

Buna ziua, Yafa. Iti multumes pentru reteta! O voi incerca in curand, dar inainte de asta imi poti spune te rog cum se pastreaza alivita aceasta. La temperatura camerei, sau in frigider? Si care este "termenul de valabilitate"? Multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
ANANAS PRAJIT CU MIERE SI INGHETATA