Ardei copt pentru iarna

de Bunica in Muraturi, 21 Aug 2009 | 41270 vizualizari

COMENTARII (15)

Oana 1

21.08.2009, 13:20

Mmm, cred ca sunt super si la borcan! Eu am copt alalteri 5 kg, dar i-am pus in pungute, la congelator, curatati de coaja si de de cotoare

Bunica 1

21.08.2009, 16:26

Esti o harnicuta, Oana.

ANCA 1

27.08.2009, 22:15

ce idee buna, Bunica! noi inca nu am copt, am pus la congelator doar cubulete..

camy38 1

31.08.2009, 09:56

Se curata si de cotoare ardeiul?

Bunica 1

03.09.2009, 15:41

Dupa ce se capseaza borcanul , nu se mai sterilizeaza. Eu am pus ardei cu cotoare si codita , dar si fara cotoare, curatati de samburi.

Bucataras 1

04.09.2009, 08:07

nu, sint deliciosi

Bunica 1

04.10.2009, 22:04

Ma bucurmult pentru Ana& Florin , care au facut ardeii si i-au mancat.

livia_01 1

31.08.2010, 10:38

Bunica, am si eu o intrebare. Zeama se pune peste ardei rece sau calduta?

jolygina 1

31.08.2010, 11:15

foarte buna ideea eu pun in congelator dar cred ca-i mai bine in borcan asa ca am salvat reteta

corina241 1

26.09.2011, 21:06

si eu tot la borcan fac,dar kapia

jolygina 1

16.05.2012, 20:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline