Ardei iuti in otet

de Bunica in Conserve, 7 Sep 2009 | 56523 vizualizari

COMENTARII (9)

rivka 1

08.09.2009, 10:36

ptiuuu Bunica ce bine arata!

sunt foarte frumoase si da fff buni in ciorba

claudia31 1

08.09.2009, 15:35

CE INSEAMNA O PARTE OTET 2 APA, SPUNE CANTITATIV

Miha 1

08.09.2009, 17:51

Claudia,e scris in reteta ca e vorba de 1 litru de lichid. Impartim litrul ala la 3 si aflam cat inseamna otet si cat apa.

Bunica 1

08.09.2009, 18:38

Daca am mai multe borcane apreciez din ochi.Pun cu o masura oarecare , una de otet si doua de apa. Pentru Claudia- 1l otet si 2l apa.Cand am facut acum am avut 2kg. de ardei si au iesit 7 borcane de 800g.,iar solutia am facut-o din750ml. otet , 1,5 l apa si 2linguri de sare. Sa folositi numai sare grunjoasa la conservele pentru iarna!.

Oana 1

08.09.2009, 20:48

Buni, ce bine arata borcanele!! Am facut si eu o data ardei taiati si am pus si tije de telina taiate rondele printre ei, o bunatate!

liana_geicu 1

08.09.2009, 21:58

Eu am mancat de la cineva si cu fasole verde (pastai) taiata marunt. Era f buna.

Bunica 1

09.09.2009, 21:51

Am facut si eu anul trecut cu pastai de fasole, dar noua ne place mai mult asa. Fasolea le ia din iuteala..

Bunica 1

09.09.2009, 21:52

Oana, am pus frunze de telina deasupra ardeilor.

babi5 1

25.10.2014, 15:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]