Balmos la ceaun

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2011 | 9924 vizualizari

COMENTARII (14)

deyutzky 1

29.05.2011, 19:04

n-am mancat niciodata...tre sa fie bun cred ca e specific unei regiuni, nu?

diaconta 1

29.05.2011, 19:09

Ooooooooo ce-mi place balmosul,dar nu prea reusim sa obtinem jintuiala mie-mi place cu rosii

mirela0911 1

29.05.2011, 19:32

Ce dor mi-e de un balmos

RuxyRux 1

29.05.2011, 21:26

Cred ca e grozav

Lau 1

29.05.2011, 21:51

place

kiki 1

29.05.2011, 23:25

e super bun

ionela2682 1

30.05.2011, 09:25

divainbucatarie 1

30.05.2011, 09:28

MotanLaOale 1

30.05.2011, 10:39

bun bun

mamaieelena 1

30.05.2011, 14:45

interesant nu am mancat niciodata dar cred ca este senzational

adry88 1

30.05.2011, 15:20

popavalentin2009 1

30.05.2011, 19:35

dar jantita cum se face?

mimmi 1

31.05.2011, 20:07

deyutzky:Nu stiu daca e specific unei regiuni anume,in general unde sunt oi se face si balmos
Diaconita : La noi se mananca cu salata,dar si cu rosii cred ca mi-ar placea
Fetelor,cand aveti ocazia va sfatuiesc sa-l incercati ca e foarte bun !!
Pop Valentin jintuiala este ,zerul rezultat dupa separarea casului din laptele de oaie !

cocolina 1

18.06.2012, 21:59

nu am mai mancat de multi ani ce bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Balmos fals