Beef Bourguignon

de ExploraCuisine in Vita, 1 Mar 2011 | 10806 vizualizari

COMENTARII (35)

marcela1979 1

01.03.2011, 19:55

tulai doamne ce de mancare faci u dar asa ca mi dai si mie

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 19:57

ce s afac tu, ma apuca creativitatea normal ca-ti dau, vii?

diaconta 1

01.03.2011, 20:02

delicioooooooos

Lau 1

01.03.2011, 20:04

delicioasa

marcela1979 1

01.03.2011, 20:05

asteapta ma la aeroport ca vin

Bunica 1

01.03.2011, 20:13

Am venit cu tacamurile mele, ca sa nu te deranjez prea mult Vreau o portieeee!

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 20:14

Sunteti tare dragute fetelor, desi e putin mai elaborata reteta aceasta va recomand sa o pregatiti macar o data, e tare buna!

LUK 1

01.03.2011, 20:53

cu siguranata e deosebita

MIUTA 1

01.03.2011, 20:53

Imi place,cred ca e delicioasa,am trecut-o la favorite.Suuuuuuper buna

divainbucatarie 1

01.03.2011, 20:59

mena29 1

01.03.2011, 21:09

Un deliciu!

RuxyRux 1

01.03.2011, 21:48

Cata munca...arata minunat felicitari pentru reteta

cismaru_nicoleta 1

01.03.2011, 21:54

Ce bun...

kukibella 1

01.03.2011, 22:11

minunat

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 22:34

Multumesc este intr-adevar foarte bun!

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:35

delicios si arata f bine

MotanLaOale 1

02.03.2011, 08:11

DIANA B 1

02.03.2011, 09:54

Si nu s-a imbatat cu-atata vin ???
Cred c-a iesit de-li-cioa-saaaaaaaaaa

elena1988 1

02.03.2011, 11:17

Ina 1

02.03.2011, 14:03

Panacris 1

02.03.2011, 15:24

ExploraCuisine 1

02.03.2011, 17:21

Ce funny e cam mult vin, daca nu va place se poate pune mai putin desigur, dar reteta in asta consta de fapt

cristinne 1

02.03.2011, 20:13

ce bine arata!

fabdo 1

03.03.2011, 02:24

My dear,

It is "boeuf bourguignon" and not "beef bourguignon". La Bourgogne, sau Burgundia in romaneste este o regiune din Franta. Julia Child era o fina cunoscatore a bucatariei frantuzesti. In cartea sa Mastering the Art of French Cooking reteta se numeste Boeuf Bourguignon sau Boeuf a la Bourguignonne (p.315). Daca ea respecta denumirea originala de ce nu poti si tu sa o faci?

ExploraCuisine 1

03.03.2011, 02:34

My dear Fabdo,

I'm so sorry that you felt you had to correct me, but the misunderstanding lies in the fact that I did not watch "Julie and Julia", nor did I read Julia Child's book...I know exactly what's the name in French, but everywhere I read the recipe I only saw the English word. So, there's no need to offend me!

You can check this out if you have any more problems:

http://en.wikipedia.org/wiki/Beef_bourguignon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor-reteta araba