Berbecut la protap

de Panacris in Oaie, 18 Noi 2012 | 44569 vizualizari

COMENTARII (43)

Angelina_Elena 1

18.11.2012, 15:51

Geanina87 1

18.11.2012, 15:53

portiadelumina 1

18.11.2012, 15:55

Ştiu cum este că m-am muncit cu aşa ceva după cum bine ştiţi. Numai că atunci nu eram bucătăraş şi am făcut prea puţine poze. Altfel e o experienţă de neuitat, mai ales când se face în jurul unor evenimente fericite alături de cei dragi.
Bravo Cristina, bravo Zmeilor
p.s Acum urmează faceţi oaie la groapă

Lau 1

18.11.2012, 16:00

Lavinia 1

18.11.2012, 16:07

Cris2711 1

18.11.2012, 16:08

arata....extraordinar

Panacris 1

18.11.2012, 16:09

Da Padre, am aflat de o reteta, cu berbecut umplut cu diverse fructe, legume chiar si pasari, invelit in lut, apoi pus pe jaratec in groapa

Merisor 1

18.11.2012, 16:09

Super!
Si ce-mi plac pozele!
mai ales aia in care adulmeci mirosul carnii si aia cu voi doi

portiadelumina 1

18.11.2012, 16:11

Cam aşa am făcut noi. A durat vreo juma' de zi, dar a fost super când am desfăcut coconul de lut ars.

Panacris 1

18.11.2012, 16:16

Meri

Bya Ralu 1

18.11.2012, 16:47

MotanLaOale 1

18.11.2012, 17:34

Fara cuvinte

T I M E A 1

18.11.2012, 17:38

Arata minunat totul. Si ce frumos mod de a petrece cu familia!

alldaycooking 1

18.11.2012, 18:55

super petrecere ati avut!

Rocsi 1

18.11.2012, 19:16

Ce frumos e asa totul in familie

MonaMimi 1

18.11.2012, 19:21

vreau si eu

diaconta 1

18.11.2012, 19:38

deci a inceput marele dezmat

Panacris 1

18.11.2012, 19:40

Dia, s-a si terminat

Panacris 1

18.11.2012, 19:41

A fost foarte bun si delicios

gaby_duceag 1

18.11.2012, 19:41

asta e adevarat SPECTACOL!!!

Bunica 1

18.11.2012, 19:41

Maine trebuie sa fie odihniti!

Panacris 1

18.11.2012, 19:45

Gaby

Panacris 1

18.11.2012, 19:47

De la tine atatea emoticonuri, jos palaria, in sfarsit te-am impresionat

Panacris 1

18.11.2012, 19:47

Bunica, am fost tare cuminti azi, am dormit de dupaamiaza

Cris2711 1

18.11.2012, 19:47

)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel de Pasti