Bogaci a la Sanda Marin

de Lizicat in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 11087 vizualizari

COMENTARII (12)

Dana_Retetegg 1

01.12.2010, 11:40

lia maria 1

01.12.2010, 11:41

Bine ai venit pe Bucataras ! S pogacii facuti de tine sunt tareeeee buni asa ca las aici furcile si te asteptam si cu alte retete

Bucataras 1

01.12.2010, 11:48

Lizi, bine ai venit pe bucataras! Si mie imi plac cartile Sandei Marin, au un singur minus: n-au poze

corina241 1

01.12.2010, 12:05

Bine ai venit!!!!!asteptam mulllteee retete

kamy 1

01.12.2010, 13:13

bine ai venit!!!nu am mai mancat demult da tare-s bune 5f

giuliana 1

01.12.2010, 13:37

bine ai venit si parca as vrea si eu una

MotanLaOale 1

02.12.2010, 13:03

Lizicat 1

02.12.2010, 18:00

Multumesc mult dragele mele. Incurajarile voastre sunt exact ce aveam nevoie ca sa incep sa va arat ce fac si eu. Va pup, cu drag, de la Cluj-Napoca.

MIUTA 1

02.12.2010, 20:07

Bine ai venit! 5 furcu

raluxas 1

02.12.2010, 20:33

dar reteta de baza este chiar cu jumari?

Lizicat 1

03.12.2010, 18:43

Da. Reteta este exact ca in carte. Bogacii pot fi un aperitiv foarte bun daca sunt calzi si merg tare bine la bere.

elena1988 1

04.03.2011, 15:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval