Bors de pui

de Alexandra Burz in Ciorbe, 3 Mai 2014 | 3648 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

03.05.2014, 23:26

Dya Daniela Andrei 1

03.05.2014, 23:28

Cea mai buna ciorbita

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 23:35

multumesc frumos dragilor

mihaelar63 1

03.05.2014, 23:38

Ce bun este , borsul acesta este echivalent cu ciorba de burta . Te drege si te face ca nou )))

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 23:42

Cam asa ceva Miha

Bya Ralu 1

03.05.2014, 23:54

bun

tarasmariana 1

04.05.2014, 05:32

simonacallas 1

04.05.2014, 06:47

Merisor 1

04.05.2014, 07:57

Tare bun!

Anett 1

04.05.2014, 09:53

Ade200 1

04.05.2014, 10:07

ce este ardeiul macerat? Sau era "măcinat"?

Alexandra Burz 1

04.05.2014, 10:37

Eu i-am zis macera pentru ca e macinat si pus cu sare pentru iarna...nu stiu daca am folosit cuvantul adecvat

Panacris 1

04.05.2014, 10:44

Sățioasă!

Rocsi 1

04.05.2014, 11:45

Bun bun borsul

tiby 1

04.05.2014, 16:00

JulyCris 1

04.05.2014, 21:01

marcela1979 1

06.05.2014, 06:52

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de pui cu taitei de casa