Bors de pui

de Alexandra Burz in Ciorbe, 3 Mai 2014 | 3854 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

03.05.2014, 23:26

Dya Daniela Andrei 1

03.05.2014, 23:28

Cea mai buna ciorbita

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 23:35

multumesc frumos dragilor

mihaelar63 1

03.05.2014, 23:38

Ce bun este , borsul acesta este echivalent cu ciorba de burta . Te drege si te face ca nou )))

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 23:42

Cam asa ceva Miha

Bya Ralu 1

03.05.2014, 23:54

bun

tarasmariana 1

04.05.2014, 05:32

simonacallas 1

04.05.2014, 06:47

Merisor 1

04.05.2014, 07:57

Tare bun!

Anett 1

04.05.2014, 09:53

Ade200 1

04.05.2014, 10:07

ce este ardeiul macerat? Sau era "măcinat"?

Alexandra Burz 1

04.05.2014, 10:37

Eu i-am zis macera pentru ca e macinat si pus cu sare pentru iarna...nu stiu daca am folosit cuvantul adecvat

Panacris 1

04.05.2014, 10:44

Sățioasă!

Rocsi 1

04.05.2014, 11:45

Bun bun borsul

tiby 1

04.05.2014, 16:00

JulyCris 1

04.05.2014, 21:01

marcela1979 1

06.05.2014, 06:52

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de pui cu taitei de casa