Branzica in ulei de masline

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2016 | 6787 vizualizari

COMENTARII (38)

Constelatialeu 1

13.09.2016, 13:04

Iote si reteta, a sosit...

MotanLaOale 1

13.09.2016, 13:12

deyutzky 1

13.09.2016, 13:16

Suuuper!

mihaelar63 1

13.09.2016, 13:19

Deyu a facut parte din merindele pentru intalneala

mihaelar63 1

13.09.2016, 13:20

Cleme , eu zic ca-mi lipseste din colectier ,, Jambonul ucigas '' Ala de mi-a ucis cuptorul de microrevelion )

Constelatialeu 1

13.09.2016, 13:35

Iti cam lipseste...

Bunica 1

13.09.2016, 14:23

A fost o bunătate! Am gustat o bucățică

Corinuta 1

13.09.2016, 14:41

Rahela Velicu 1

13.09.2016, 14:49

as gusta si eu putina

Merisor 1

13.09.2016, 15:12

Minunata reteta!

mihaelar63 1

13.09.2016, 16:07

Buni ,

mihaelar63 1

13.09.2016, 16:08

Corina

mihaelar63 1

13.09.2016, 16:08

Mimi , cu mare drag

Ina 1

13.09.2016, 17:13

ce bine arata

simona72 1

13.09.2016, 18:09

Foarte fain rezultatul! Eu am facut cu un cad uscat de vaca, dar s-a acrit cred ca trebuie branza sarata sau trebuie consumata la scurt timp... ?

mihaelar63 1

13.09.2016, 18:13

Simona alege o telemea maturata sarata . Eu o pastrez chiar si trei saptamani in frigider

mihaelar63 1

13.09.2016, 18:14

Ina , multumesc

mirela0911 1

13.09.2016, 18:29

Foarte fain a iesit!

Ancutsa 1

13.09.2016, 19:31

Super!

mihaelar63 1

13.09.2016, 20:58

Mirela , ai gustat ?

mihaelar63 1

13.09.2016, 20:59

Motan

mihaelar63 1

13.09.2016, 20:59

Ancutsa multumesc de vizita

Mitinita 1

14.09.2016, 10:53

Multumesc Am deja branza luata, oregano creste in prostie pe balcon, asa ca ma apuc s-o fac

mihaelar63 1

14.09.2016, 15:45

Spor la ... savurat Nu uita pentru tine un pahar de vin alb si rece . Si sa te gandesti la mine

Rocsi 1

14.09.2016, 19:49

Ce bine arata!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Gratin de cartofi cu branza Reblochon - Tartiflette