Brioche cu crema de patiserie

de Lau in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 3203 vizualizari

COMENTARII (25)

Cris2711 1

14.05.2015, 17:02

Ioi tu Lau ,de cand tot vreau sa iti zic:ma uimesti cu retetele tale:-

Cris2711 1

14.05.2015, 17:02

Constelatialeu 1

14.05.2015, 17:06

Ce bine arata !

simona72 1

14.05.2015, 17:11

E mortales!!

Andra_Constantinescu 1

14.05.2015, 17:20

Arata bine!

Catalina L 1

14.05.2015, 17:32

foarte bun- foarte apreciat aici in Franta
se cheama- Chinois

Le chinois est une viennoiserie constituée d'une brioche fourrée de crème pâtissière

Catalina L 1

14.05.2015, 17:40

Originara din Germania se numeste Schneckenkuchen ceea ce inseamna Prajitura in melc. Primul importator nu vorbea o boaba de germana si ii era imposibil sa pronunte numele patiseriei, atunci cand producatorii o aduceau el raspundea ca " asta e chineza pentru mine" si de aici i-a ramas numele de Chinez- hi hi interesant

Rita Ilies 1

14.05.2015, 18:06

Ce bunnnn!

Lau 1

14.05.2015, 18:13

multumesc

Lau 1

14.05.2015, 18:13

Cris multumesc mult incerc si eu sa evoluez

Cris2711 1

14.05.2015, 18:35

reisnaor_2006 1

14.05.2015, 18:52

bunnnnnnnnnnnnnn

diaconta 1

14.05.2015, 19:08

Minunate

MotanLaOale 1

14.05.2015, 19:46

bune bune

Lau 1

14.05.2015, 20:15

multumesc

Rocsi 1

14.05.2015, 20:36

Cat de mult ma incanta, de bune sunt!

Panacris 1

14.05.2015, 21:06

Lau 1

15.05.2015, 06:48

anca_rm 1

15.05.2015, 07:22

ce frumos este

Gicuta 1

15.05.2015, 08:02

dantes 1

15.05.2015, 12:45

Delicioase!

Lau 1

15.05.2015, 13:04

tarasmariana 1

15.05.2015, 22:41

Lau 1

16.05.2015, 07:34

Bya Ralu 1

13.12.2015, 14:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata, nuca si rom