Bruschetta – specialitate de casa

de FlaviaD in Piine, 17 Iul 2013 | 3479 vizualizari

COMENTARII (6)

Miha 1

17.07.2013, 10:23

Bun venit la noi Flavia! Ataseaza si o poza la reteta pentru a putea fi aprobata in site

FlaviaD 1

17.07.2013, 11:55

Bine v-am gasit! Voi adauga si imagini, momentan nu dispun de poze care sa se incadreze in dimensiunile acceptate de voi

Bunica 1

17.07.2013, 19:15

nu trebuie decit sa le micsorezi

FlaviaD 1

17.07.2013, 20:41

Am reusit sa adaug pozele! Multumesc pentru sfaturi

diaconta 1

17.07.2013, 20:59

interesanta reteta ta
Bun venit

FlaviaD 1

17.07.2013, 21:19

Multumesc! Bine v-am gasit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher