Budinca de cartofi, bacon si mozzarella

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2014 | 14828 vizualizari

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.04.2014, 09:25

MotanLaOale 1

11.04.2014, 09:31

bine arata

Lia_ 1

11.04.2014, 09:33

este buna recomandarea cu fiertul partial in prealabil. am preparat cartofi gratinati alaltaieri si n-am avut in casa decat rosii. m-am umplut de nervi ca nu se mai faceau. trebuia sa le pun in prima faza capacul macar, sa se patrunda si apoi sa-i rumenesc.

de aceea eu, mai bine plictisesc cu tot felul de explicatii. cine vrea le citeste, cine nu are timp poate sa le omita. ar fi trebuit sa stiu din experienta dar eu daca prepar pt prima oara ceva, ma cam iau dupa reteta preluata. la unele indraznesc sa schimb dar alaltaieri ma grabeam rau

dantes 1

11.04.2014, 09:36

Foarte buna!

tiby 1

11.04.2014, 09:51

hhhmmmmm... delicioasa si arata super !!!

Micutza Luana 1

11.04.2014, 10:02

ce bine arata yamii

lucy2002 1

11.04.2014, 10:05

Foarte buna !

Sylvia 1

11.04.2014, 10:17

arata bestial !

Rocsi 1

11.04.2014, 10:35

Super super!

Satisfyyourcravings 1

11.04.2014, 10:39

Ce bunatate!

Panacris 1

11.04.2014, 10:54

Constelatialeu 1

11.04.2014, 11:23

Sefu,n-ai treba.Parca aranjai niste sticle cu vin...

simonacallas 1

11.04.2014, 11:38

simona72 1

11.04.2014, 12:59

Cam bun!

papabundetot 1

11.04.2014, 13:12

ei na...asa ceva ...si eu mor de foame la munca Superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

Lavinia 1

11.04.2014, 22:10

ce buuuun

laura_n 1

14.04.2014, 15:48

grozav! si eu m-am obisnuit sa trec un pic cartofii la aburi, inainte. super bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizzo-cartofi