Bulion preparat in casa

de Sidy in Bulion, 24 Aug 2010 | 10929 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.08.2010, 20:25

imi place..sunteti toate niste gospodine pe aici

laura 1

24.08.2010, 22:35

Sidy, ce bine ca te-am gasit, ca am multe intrebari pentru tine! (eu sunt ”foarte incepatoare” in bucatarie) ..
Maine fac primul meu bulion.
1. in primul rand, imi place foarte mult ca nu adaugi conservanti, sare sau ulei, asa vreau sa fac si eu. deoarece nu am beci, sticlele le voi tine in casa cu mine, in camara... crezi ca in acest caz trebuie sa le mai dau un clocot in vas cu apa dupa ce le pun dopul, sau nu e nevoie?
2. merge si sa tai rosiile si sa le dau direct prin masina, fara prefierbere?
3. tu cate kg de rosii ai avut? e adevarat ca la 10 kg de rosii ies circa 5 litri de suc?
4. daca in loc de dopuri o sa leg sticlele cu celofan, este posibil sa se umfle si sa se rupa?
sper sa ai rabdare sa raspunzi, multumesc de pe acuma.
cand o sa fiu experta in conserve, o sa dau si eu sfaturi, promit!

Sidy 1

25.08.2010, 15:55

Laura scumpa am sa-ti raspund cu mare placere la intrebari....
1- sticlele , astfel preparate cum am spus le tin in camara un an de zile( numai sa ajunga)
2- rosiile eu le tai si apoi le fierb- asa fac eu dar nu inseamna ca nu se poate face si altfel( dar nu raspund de consecinte)
3 - Din 10 kg rosii iti vor iesi intr-adevar 5 l de bulion....
4 - nu am incredere de loc in sticlele cu celofan...se poate crapa celofanul si se strica bulionul.....
Daca nu esti lamurita cu ceva, am sa-ti raspund cu mare placere....
Bafta si asteptam poze cu rezultatul....

Bucataras Medi 1

25.08.2010, 23:12

ce frumos arata..........la iarna stiu ce camara sa atac......hahaha..........................

Corinuta 1

26.08.2010, 14:41

Sidy, vin la tine......

diaconta 1

10.08.2011, 08:37

bravo Sidy interesanta reteta
noi le dam mai intai prin masina si apoi le fierbem,e delicios

Lau 1

10.08.2011, 08:46

felicitari

MIUTA 1

10.08.2011, 13:30

Foarte frumos o adevarata gospodina

alinutzika 1

10.08.2011, 13:56

aziz 1

10.08.2011, 15:27

Perfect!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii