Burger de vita

de mirupiru in Vita, 18 Mai 2017 | 4947 vizualizari

COMENTARII (3)

dantes 1

19.05.2017, 12:39

Super!

Panacris 1

19.05.2017, 21:25

Hello, bine ai venit! No, poate sunt eu mai grea de cap la ora asta " Treceți carnea de vită prin amestecul obținut, încercând să nu o manipulați prea mult, pentru că devine mai dură astfel. Folosind degetul mare, faceți o depresiune superficială în centrul fiecărui burger pentru a preveni umflarea în timpul gătitului.", de fapt carnea ptr hamburgher e deja formată și tu o treci printr-un sos ???? E fain ce ai preparat, dar, fără supărare, un pic mai pe înțelesul și începătoarelor în bucătărie

mirupiru 1

23.05.2017, 22:52

Da, Panacris, după ce se formează carnea se trece prin sos, dacă este manevrată prea mult devine dură, de asta am scris acel lucru. O să încerc să fiu mai coerentă pe viitor, mulțumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de vita