Cabanos in foietaj

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 9478 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras 1

23.01.2010, 18:16

Teo 1

23.01.2010, 18:31

Rapid si bun! O sa fac si eu, este un aperitiv foarte interesant!

ela 1

23.01.2010, 19:09

eu am vrut sa fac mai devreme cremvursti in foietaj dar nu am aluat si sa fac unul acum...mai bine ceva de aici,a mai ramas?

mihaelar63 1

23.01.2010, 19:43

3 buc restul au luat drumul clujului la studenti

Adinacarla 1

23.01.2010, 20:10

Si mie imi plac tare mult cabanosii in foietaj dar si crenvusii.
Arata foarte bine cei facuti de tine.
felicitari!

madi_marin 1

23.01.2010, 20:12

ce bine arata....

mihaelar63 1

23.01.2010, 20:41

multumesc , eu zic ca intai trebuie sa mananci cu ochii , primul impact e aspectul vizual

Bunica 1

23.01.2010, 21:28

Studentii sunt in sesiune si trebuie hraniti bine. Ma miram eu de ce ai facut atatea pregatiri deosebite , nu ca in alte dati nu ai de 5 furculite

Teo 1

23.01.2010, 21:40

se lipesc semintele ,daca nu manjim cu ou ?din poza par pe jumatate coapte.

mihaelar63 1

23.01.2010, 22:07

teo , mie nu prea imi place oul pe deasupra .. pentru ca nu e ou par mai palide , dar de copti sunt copti . da se lipesc semintele .

marcela1979 1

27.01.2010, 13:18

am facut si eu si cu crenvusti si cu carnaciori picanti .Adevarul e ca s au terminat foarte repede.

rivka 1

27.01.2010, 13:34

vreau sa fac deseara, cu cremwursti
...

ela 1

27.01.2010, 14:24

eu am facut aseara si cu cremvurst si cu cabanos,sunt un deliciu...si la catelusa mea i-au plac

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:26

ela cu o catelusa asa educata ....cu competente culinare , o putem pune in ceva juriu

ela 1

27.01.2010, 14:27

eu am uns foietajul deasupra cu galbenus de ou si am pus susan

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:28

rivka , la urmatoarea preparare ma tenteaza sa pun in interior mustar sau hrean , sunt curioasa ce iese , sau un picut de cas ,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]