Cannelloni Bolognese

de Dana_Retetegg in Cannelloni, 4 Dec 2012 | 12132 vizualizari

COMENTARII (36)

deyutzky 1

05.12.2012, 17:56

yummmyy cat de bine arata

Dana_Retetegg 1

05.12.2012, 19:08

Merci mult Simo

Dana_Retetegg 1

05.12.2012, 19:08

deyutzky, merci mult

adry88 1

06.12.2012, 09:38

ce bine arata!

Dana_Retetegg 1

06.12.2012, 11:51

multumesc

Valentina_vali 1

07.12.2012, 17:36

Dana_Retetegg 1

07.12.2012, 18:22

georgy27 1

06.01.2013, 13:41

Dana_Retetegg 1

06.01.2013, 16:26

Sandie 1

20.01.2013, 17:24

Ced ca sint f.buni si asi vrea sa-i fac si eu dar am o intrebare: nu trebuie intii sa fierbi cannellonii sau sosul este suficient ca sa fiarba in el la cuptor?

Dana_Retetegg 1

20.01.2013, 19:32

Nu este necesara fierberea lor fiindca este sos din belsug si ele devin moi in cuptor
Mult spor!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda