Canneloni

de Criss in Cannelloni, 5 Noi 2013 | 18925 vizualizari

COMENTARII (21)

mirela0911 1

05.11.2013, 06:47

Foarte bun!

_Alina_ 1

05.11.2013, 07:05

Sidy 1

05.11.2013, 07:49

Imi place mult !

Valclaudia 1

05.11.2013, 07:56

ce bine arata!

Anett 1

05.11.2013, 08:18

MotanLaOale 1

05.11.2013, 08:23

Giana 1

05.11.2013, 08:25

Sunt foarte bune

diaconta 1

05.11.2013, 09:11

ce dor mi-e de niste canneloni si inca ai facut cu carnita de pui

babi5 1

05.11.2013, 10:03

simona72 1

05.11.2013, 10:27

ce pofta mi-ai facut!! Super buni!

- Andreea - 1

05.11.2013, 10:34

Foarte buni

Rocsi 1

05.11.2013, 10:50

Foarte buni. Chiar in week-end am facut si eu

Miha 1

05.11.2013, 11:56

Eu fac intotdeauna cu pastele nefierte si se inmoaie foarte bine la cuptor.

diaconta 1

05.11.2013, 12:01

Daca este sos suficient,se inmoaie foarte bine si daca se pun nefierte.Si eu am avut o retinere la inceput,dar mi-am dat seama ca temerile mele nu erau intemeiate deloc.

Criss 1

05.11.2013, 12:18

Multumesc dragelor.

Criss 1

05.11.2013, 12:19

Cu paste nefierte n-am incercat, ma gandeam ca vor ramane tari si n-am avut curaj. Si cand fac lasagna le fierb putin inainte.

diaconta 1

05.11.2013, 12:21

Criss,asa credeam si eu dar au fost foarte bine patrunse cand au fost gata.

laura_n 1

05.11.2013, 14:45

vaai de mine, dar ai rabdare sa le mai si fierbi...esti tare, Cris

Criss 1

05.11.2013, 15:55

OK Dia, data viitoare le fac asa, fara sa le fierb in prealabil.

Criss 1

05.11.2013, 15:56

Laura, ce nu fac eu pentru Alexutul meu? El adora cannelloni, pastele in general, asa ca vrand nevrand...am rabdare.

Valy_T 1

15.01.2014, 09:43

Buna,

Te rog sa imi spui ce pasta de rosii folosesti pentru compozitie.

Mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de vitel