Caras in solzi si sare

de ANCA in Crap / Caras, 17 Oct 2009 | 14437 vizualizari

COMENTARII (9)

Oana 1

17.10.2009, 19:38

Cat de buuuun Ce zici, facem schimb?

ANCA 1

17.10.2009, 20:07

oooo, daaaaaa, oricand!!!

Bunica 1

17.10.2009, 21:29

Se lipeste de solzi atata sare incat sa se friga pestele ? Am facut peste fript pe sare grunjoasa (pe o tabla am pus sare grunjoasa, am pus pestele pe ea, apoi cu tabla cu tot pe gratar ). A fost super! Cred ca si cel facut de tine este foarte bun ! .

ANCA 1

17.10.2009, 21:49

da Buni, se lipeste exact cat trebuie, insa pestele sa fie ud, dupa ce se spala se da cu sare! este excelent, noi numai asa il facem, mai ales in ideea de a scapa elegant de solzi incearca si o sa te convingi!

Mihaela 1

17.10.2009, 23:01

Mai Anca! eu nu ma mai joc asa.. adica dl Pompier face treaba si tu faci poze.. pai cum vine asta?

ANCA 1

18.10.2009, 10:43

ce sa zic, bafta mea!...dar sa stii ca impartim bucatareala, uite, la praz nu s-a bagat deloc, e creatia mea, desi el e olteanul!

Mihaela 1

19.10.2009, 11:41

bun asa.. dar uite si al meu e oltean dar nu prea se baga.. numai la un mic dejun ceva, sau pizza ca e nebun cu pizza.. toata ziua lui ii e pofta de pizza.. nici nu ma mir ca s-a ingrasat.. el zice ca-i prieste America

fluturas 1

29.10.2009, 23:30

ce pofta mi-ai facut!!!!
ce dau la schimb?

ANCA 1

29.10.2009, 23:34

Fluturas, chiar mi-e o foameee, dar la ora asta...n-as refuza insa ciobita de varza murata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramură de caras