Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de luminita20_2006 in Pui, 4 Mai 2009 | 5715 vizualizari
Roda 1
Interesanta reteta ta, dar mai ales denumirea-sub suba,probabil pentru ca este carnea acoperita cu restul de ingrediente,nu-i asa?
luminita20_2006 1
asa este....in zilele urmatoare o sa atasez si o poza.....
ANCA 1
suna tare interesant, dar merge inlocuita maioneza cu altceva, smantana, de exemplu?...nu-s mare amatoare de maioneza..
sincer nu am incercat...dar de ce nu...eu oricum folosesc la reteta asta doar maioneza ucraineasca
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:23
pe 25.10 la 21:36
pe 24.10 la 16:29
pe 24.10 la 11:26
pe 23.10 la 10:34
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
oanapl
MotanLaOale
vasimur
SashaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gabytza27 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!