Carpaccio

de elucubratiiculinare in Vita, 29 Aug 2012 | 9680 vizualizari

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

29.08.2012, 16:44

Lau 1

29.08.2012, 16:45

bun

Panacris 1

29.08.2012, 17:08

Fain!

MotanLaOale 1

29.08.2012, 17:34

Bya Ralu 1

29.08.2012, 17:34

delicios

Miha 1

29.08.2012, 18:23

Carne cruda zici? Neeee...

Laly 1

29.08.2012, 18:49

Cred ca este bun

Bunica 1

29.08.2012, 19:21

cristeena20 1

29.08.2012, 19:54

Chiar ca e bun!!! Si eu am avut retineri la icneput..si am zic ca nu voi manca niciodata carne cruda..dar vorba aia..never say never...E ff bun dar trebuie multa atentie la calitatea carnii. Eu am mancat de vreo 3 ori si a fost merue excelenta. Apropo d ecarne cruda in Belgia e ff apreciata biftec tartar (sau american)-carne tocata cruda pe car eo prepari in farfurie cu un galbenus, condimente..etc..A incercat cineva???

mamaieelena 1

29.08.2012, 20:28

f bun

Sim0na 1

29.08.2012, 20:46

Rocsi 1

29.08.2012, 21:26

Ce fain arata muschiul ala!!!

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:15

cristeena20 eu am incercat si biftecul tartar si e bestial
Varianta păpată în Belgia mi-a plăcut mult, pe aici prin România încă nu am găsit un restaurant care să-l recomand
Mă mai documentez și încerc să-l fac și acasa

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:16

miha poți încerca cu prosciutto crudo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]