Cartofi cu piept de pui la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 24489 vizualizari

COMENTARII (93)

Rocsi 1

28.01.2011, 11:04

buna varianta asta cu pipet de pui si cartofi

Adinacarla 1

28.01.2011, 11:13

arata super....foarte bun....

ela 1

28.01.2011, 12:46

Gaby,Mihaela......am stiut eu ca trebuie sa scriu mare undeva ,,NU ESTE PIZZA'' speram sa nu vada Mircea,dar ati vazut voi

ela 1

28.01.2011, 12:47

Lia

ela 1

28.01.2011, 12:47

Rocsi

ela 1

28.01.2011, 12:48

Adinacarla,multumesc

ela 1

28.01.2011, 12:48

Elena,multumesc

ela 1

28.01.2011, 12:49

Ruxy...esti draguta,ca de obicei

ela 1

28.01.2011, 12:49

Sylvia,multumesc

ela 1

28.01.2011, 12:49

Carla,mai este o bucatica si pt tine

DIANA B 1

28.01.2011, 12:50

Mi-ai excitat privirea la maxim !

ela 1

28.01.2011, 12:53

Vladimir,multumesc

ela 1

28.01.2011, 12:53

Mona

ela 1

28.01.2011, 12:54

Julie,mai traiesti?

ela 1

28.01.2011, 13:02

Diana

LUK 1

28.01.2011, 14:36

foarte buna..si imi place ca are de toate..legume..carne

ela 1

28.01.2011, 14:47

Luk,ma bucur ca iti place

Cris2711 1

28.01.2011, 17:32

Ela ce bunnnnn

ela 1

28.01.2011, 17:36

Cris

mirela0911 1

29.01.2011, 00:05

delicios, delicios si delicios

ela 1

29.01.2011, 00:08

Elena,multumesc

ela 1

29.01.2011, 00:09

MihaelaZaharia,multumesc

ela 1

29.01.2011, 00:09

Mirela,multumesc din nou

ela 1

29.01.2011, 00:11

Adinacarla,multumesc

ela 1

29.01.2011, 00:11

Mona

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida in sos de curry