Cartofi noi cu branza, la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2016 | 4182 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

09.06.2016, 21:09

Cat de mult imi plac cartofii noi. Eu mi-i fac cu cascaval, ca nu-s prietena cu branza de oaie

Constelatialeu 1

09.06.2016, 21:14

Asteptam parmezanul de la Diamantoasa, dar teapa n-a ajuns.....

Rocsi 1

09.06.2016, 21:27

))) Cleme nici parmezanul nu poti sa il pui in cantitate mare cum pui alta branza. e prea sarat...Asa ca, ne multumim cu branzele noastre ))

Bya Ralu 1

09.06.2016, 21:30

)

Constelatialeu 1

09.06.2016, 21:37

Parmezanul il mancam la desert...

Bunica 1

09.06.2016, 21:59

Cartofii ca,cartofii ,dar ce e lângă e mai important!

Constelatialeu 1

09.06.2016, 22:14

Ca`cum zici tu Buni nu zice niminea...

diaconta 1

09.06.2016, 22:26

Si de carne nu zici nimic? ))

Constelatialeu 1

09.06.2016, 22:26

Die, aia se mananca in liniste nu se zice...

MotanLaOale 1

09.06.2016, 22:54

bun bun

CameliaR 1

09.06.2016, 23:19

Ahhh, ce as manca si eu 2 portii!

mihaelar63 1

09.06.2016, 23:33

Vrei sa ne aburesti si pe noi . Parca in n-v se vad altfel cortofii

Constelatialeu 1

10.06.2016, 00:00

Misulico, aburitul e cea mai simpla si ieftina metoda....

stefy_a 1

10.06.2016, 06:58

deliciosi!

Gherca Daniela 1

10.06.2016, 08:19

buni!

AndrutzaP 1

10.06.2016, 09:12

- Andreea - 1

12.06.2016, 12:04

Rahela Velicu 1

13.06.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mamaliga cu branzeturi si oua fierte, la cuptor