Cascaval de casa

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2012 | 16032 vizualizari

COMENTARII (17)

Lau 1

24.04.2012, 17:06

bun

MotanLaOale 1

24.04.2012, 18:34

gaby_gabytza 1

24.04.2012, 18:58

sanatossss

Sim0na 1

24.04.2012, 19:20

Foarte fain arata. Trebuie incercata!

Bya Ralu 1

24.04.2012, 19:28

delicios!

oana_pisicutza16 1

24.04.2012, 19:52

diaconta 1

24.04.2012, 19:57

o reteta interesanta

cocolina 1

24.04.2012, 20:27

Bun

elucubratiiculinare 1

24.04.2012, 20:33

o sa incerc si eu

iry-gabriela 1

24.04.2012, 21:13

am bagat-o la favorite...dar am o intrebare . cam cat lapte ai pus totusi??

Rocsi 1

24.04.2012, 21:43

am mai auzit de reteta asta si cica iese un cascaval grozav..bravo!!

madi_marin 1

24.04.2012, 22:09

am incercat si eu mai demult si chiar mi-a placut la gust, doar ca a fost cam moale.... o s aincerc si reteta ta...

diana_k 1

25.04.2012, 16:15

interesanta reteta. margarina nu se pune pe foc si apoi se freaca cu branza?

aalliinnaa07 1

28.04.2012, 12:54

am scris in retetae pune un pachet de margarina intr-o cratita,se pune branza si se amesteca pana se face ca guma de mestecat'....lapte nu am masurat cat am pus,am specificat in reteta ca am pus lapte pana a trecut peste brnaza

aalliinnaa07 1

28.04.2012, 12:56

ma bucur ca va place:* la inceput este moale dar ca sa se intareasca l-am pus in castron l-am lasat sa se raceasca si dupa ce s-a racit l-am bagat in frigider si l-am lasat pana a 2-a zi

Lillyan 1

26.04.2013, 19:03

Alina,de ce se pune bicarbonatul?Fara el nu se poate?As prefera fara.Ce ma sfatuiesti?
Multumesc.

aalliinnaa07 1

12.05.2013, 15:35

buna liliana.bicarbonatul din cate stiu eu se pune pentru ca, cascavalul sa se umfle si asa se formeaza si gaurelele care se vad atunci cand tai cascavalul.
Nu am incercat sa il fac fara bicarbonat
Imi cer scuze ca am raspuns asa tarziu, numai acum am vazut mesajul pe care mi l-ai lasat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor cu rosii si spanac