Cascaval DeSenvis pane

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 13827 vizualizari

COMENTARII (7)

yammy 1

27.05.2009, 20:06

ce a-si infuleca acu' vre-o 5 bucati

Swanheart 1

06.11.2009, 17:32

Acum l-am trimis pe Marius dupa cascaval.

Swanheart 1

07.11.2009, 15:21

Oana, intr-adevar nu s-a mai topit cascavalul, ca in alte dati, in schimb a ramas cam tare (adica de parca as fi imbracat feliile normale in ou prajit). Tu il lasi mai mult pe foc, pana se inmoaie, sau o fi fost cascavalul meu de vina (Rucar) ? Cand mananc la restaurant e tare moale, se intinde cand il tai.

livia_maria 1

23.11.2010, 12:42

am facut si eu si a iesit foarte bun,eu am folosit in loc de pesmet faina de malai

Zamfira 1

04.04.2012, 11:00

abia astept sa incerc si eu...ideea e geniala...

Bya Ralu 1

22.05.2012, 09:56

iry-gabriela 1

30.05.2012, 00:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte