Asa arata varianta nefotoshopata a checului aperitiv “a la motan”.Astrele nu au fost favorabile atunci cand am facut alegerea;mi-am zis ca nu am cum sa dau gres cu o reteta de o asa precizie si, mai ales, cu una destinata persoanelor care nu-si fac veacul prin bucatarie, in speta consortilor de gospodine.Am respectat la miligram cantitatile ingredientelor (in faza de procedura prealabila am cumparat de la supermarket exact cantitatile cerute).Spre final am inceput sa am dubii cu privire la succesul operatiunii:eram in faza in care autorul instiga la “turnarea compozitiei in tava”, indicatie improprie situatiei de la fata locului intrucat ceea ce trebuia sa torn eu era un gogoloi pe care “goodbye to gravity” il lasa rece asa incat l-am urnit cu lingura si l-am repartizat in doua tavi generoase care au gazduit odinioara (doar) 2 cozonaci ratati.So, rezultatul il vedeti si astept criticile desi nu intentionez sa reabilitez aceasta reteta dar cred au fost prea multe ingredient si prea putine oua.Am uitat sa precizez, ciupercile nu le-am mai adaugat, nu mai aveau loc in compozitie.Nici nu ma astep ca, in apararea pretendentului la titlu, sa nu sara o pleiada de gospodine dar nu e nicio suparare, doresc success tuturor si postari cat mai multe. Pana la urma, it’s all about…title, a fost o pizza gustoasa.P.S. Consortul a spus ca daca puneam toate ingredientele pe un platou, execeptand faina cu care faceam o paine, mai adaugam niste fire de ceapa, iesea o masa pe cinste!
http://www.bucataras.ro/dicota/