Chec aperitiv a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2015 | 53798 vizualizari

COMENTARII (31)

miki_a 1

09.11.2015, 14:48

Foarte frumos si delicios! Succes!

mirela0911 1

09.11.2015, 14:49

Știu cât e de bun!

Constelatialeu 1

09.11.2015, 15:11

Cam bun Motanele, sa mai faci......

JulyCris 1

09.11.2015, 15:19

Bya Ralu 1

09.11.2015, 15:33

ce bine arata motan

diaconta 1

09.11.2015, 15:41

iar ai checuit

MotanLaOale 1

09.11.2015, 15:56

Multumesc

Micutza Luana 1

09.11.2015, 16:04

prea bun

reisnaor_2006 1

09.11.2015, 16:23

super bunnnnnnnnnn

Corinuta 1

09.11.2015, 16:31

MotanLaOale 1

09.11.2015, 16:39

Multumesc

Merisor 1

09.11.2015, 16:41

Tare bine arata1

Bunica 1

09.11.2015, 17:57

Ce bunătate ai făcut!

Zamfira 1

09.11.2015, 18:38

Bun chec ai facut

MotanLaOale 1

09.11.2015, 19:14

Multumesc

Andra_Constantinescu 1

09.11.2015, 19:47

Tare bine arata!

Rocsi 1

09.11.2015, 19:59

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

09.11.2015, 20:23

Multumesc

Gherca Daniela 1

09.11.2015, 20:26

CameliaR 1

09.11.2015, 20:29

MotanLaOale 1

09.11.2015, 21:22

dicota 1

13.11.2015, 10:59

Asa arata varianta nefotoshopata a checului aperitiv “a la motan”.Astrele nu au fost favorabile atunci cand am facut alegerea;mi-am zis ca nu am cum sa dau gres cu o reteta de o asa precizie si, mai ales, cu una destinata persoanelor care nu-si fac veacul prin bucatarie, in speta consortilor de gospodine.Am respectat la miligram cantitatile ingredientelor (in faza de procedura prealabila am cumparat de la supermarket exact cantitatile cerute).Spre final am inceput sa am dubii cu privire la succesul operatiunii:eram in faza in care autorul instiga la “turnarea compozitiei in tava”, indicatie improprie situatiei de la fata locului intrucat ceea ce trebuia sa torn eu era un gogoloi pe care “goodbye to gravity” il lasa rece asa incat l-am urnit cu lingura si l-am repartizat in doua tavi generoase care au gazduit odinioara (doar) 2 cozonaci ratati.So, rezultatul il vedeti si astept criticile desi nu intentionez sa reabilitez aceasta reteta dar cred au fost prea multe ingredient si prea putine oua.Am uitat sa precizez, ciupercile nu le-am mai adaugat, nu mai aveau loc in compozitie.Nici nu ma astep ca, in apararea pretendentului la titlu, sa nu sara o pleiada de gospodine dar nu e nicio suparare, doresc success tuturor si postari cat mai multe. Pana la urma, it’s all about…title, a fost o pizza gustoasa.P.S. Consortul a spus ca daca puneam toate ingredientele pe un platou, execeptand faina cu care faceam o paine, mai adaugam niste fire de ceapa, iesea o masa pe cinste!

http://www.bucataras.ro/dicota/

MotanLaOale 1

13.11.2015, 11:25

Imi pare rau ca nu ti-a iesit. Toate pozele mele sunt reale. Nu stiu sa umblu cu photoshopul. Cantitatile sunt exate, cele folosite de mine, si s-a putut turna fara probleme. Oricum ai folosit o tava mult mai mare si a iesit mai subtire, mai necrescut, dar in sectiune seamana cu al meu.

Valclaudia 1

16.11.2015, 18:29

bravo,Motane!

MotanLaOale 1

16.11.2015, 18:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si loboda