Rivka eu le am si cu cele sarate si cu cele dulci imi place tot ce ai mentionat tu acolo si fistic cumpar mereu ca il mananc tare bine piticul si pt el...e sanatos si eu as rontai la filme la nesfarsit , acum mananc guma fara zahar si aia si omestec nervoasa de ma dor maxilarele la sf de film
trebuie sa renunti la guma aia, eu am renuntat acum vreo 4 ani nu am mai pus de atunci nici macar o data guma in gura, eram dependenta crede-ma acum cand vad cate un adult mestecand guma ma ia scarba ...
dar chipsuri si de astea, mai ales din cei taiati gros cu santulete, naturel mananc pana mi se face raaaaaaaauuuuu eu sunt fff slaba sa stii dar nu sunt sanatoase deloc
pai atunci d ece mai manci chipsutri dak nu esti sanatoasa deloc?eu am renuntat la ele de cand am terminat scoala...k stiu k nu sunt prea bune..dak manc o data maxim de 2 ori pe an e mult...mie imi plac stiksurile in schimb,saratelele facute de mama iubitului...si am renuntat si la guma de ceva ani k am vazut k imi provok aciditate la stomac..acu dak mananc una pe an de pofta asa vreo 10 min o mestec si o arunc
a da si sunt si dependenta de cascavaluri si branzeturi mai ales cum aici la noi in olanda se gasesc multeeee si buneeeeeeeeeee (ingrasa horror!!!!! astea) nu ma pot abtine sa nu-mi cumpar mananc foaaarte multe...mmmm ce bune sunt
rocsi de obicei cumpar 4 pungi pe luna(o data le cumpar pe toate) ca mai vrea si sotul sa aiba in casa in weekend seara mai vrea sa aiba ceva daca i se face pofta de rontait , si de obicei NU ma pot abtine s zic ca iau doar un pumn si ajung sa mananc toata punga, sau efectiv nu ma pot abtine si merg si-mi cumpar ....
Nadina cume cu fiesta ? Pai de asta l-am si pus in tava de guguluf ca iese mai subtire si sunt feliile mai mici dar imi place si cel clasic. Ce de bunatati ai facut ier
Nadina imi pare rau ca nu am venit in Spania in sezonul fiestelor data viitoare iau in calcul si asta . Aici au o sumedenie de tavi de toate formele pentru checuri , eu nu prea mi-am luat ca si asa am o groaza si doar nu sunt bucatar de profesie acum
Lia sa incerci si varianta asta Mie imi place si checul cu ulei e f bun si ala cu ala am crescut dar cum zici asta e super ca are o aroma de unt. Mai este o reteta clasica aici quatre quart ii zice ( 4 sferturi s-ar traduce) care la baza e cu 4 oua , 250 grame faina, 250 de zahar si 250 de unt , il fac si pe ala am pus aiic reteta http://bucataria-sylviei.ro/quatre-quart.html dar asta imi pare mai pufos