Cheesecake de ciocolata

de miremirc in Torturi, 27 Mai 2012 | 44672 vizualizari

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

30.05.2012, 17:15

Ce frumuseeete! Zici ca e pictata! Bravo!

ancutaCH 1

10.06.2012, 12:59

am si eu o intrebare : iese prajitura si cu 250g crema de branza?....parca e cam mult 900g ?! as vrea sa o prepar maine pt o petrecere si am doar un pachet de crema philadelphia...si nici nu am de unde sa mai iau alte pachete crezi ca merge sa reduc si alte cantitati?

Miha 1

10.06.2012, 13:18

Ancuta e cam mare diferenta de cantitate ca sa iasa. In fond, branza e vedeta principala a acestei prajituri. Ar trebui sa reduci considerabil marimea tavii. Sau sa inlocuiesti cu alt tip de branza (branza simpla de vaci, ricotta sau chiar mascarpone). Sau...sa faci alta prajitura.

babi5 1

26.09.2013, 18:05

MOKUSKA 1

18.05.2014, 10:55

dantes 1

20.09.2015, 06:31

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema mascarpone