Chiftele de curcan la cuptor / marinate

de ANCA in Curcan, 10 Apr 2011 | 9711 vizualizari

COMENTARII (24)

aziz 1

10.04.2011, 11:55

diaconta 1

10.04.2011, 12:02

vroiam sa fac si eu azi,dar am schimbat meniul

deyutzky 1

10.04.2011, 12:14

kukibella 1

10.04.2011, 12:25

lacrimioara 1

10.04.2011, 12:54

ce bine arata

adasev12 1

10.04.2011, 13:20

bun si sanatos curcanul...in orice combinatie

Rocsi 1

10.04.2011, 13:38

ce minunatie buna

ANCA 1

10.04.2011, 14:13

multumesc!

LUK 1

10.04.2011, 14:36

foaarte buune

La Ancuta 1

10.04.2011, 14:36

foarte bune

elena1988 1

10.04.2011, 16:18

madi_marin 1

10.04.2011, 19:03

mmm.....ce bun.....

Lau 1

10.04.2011, 21:24

buneee

mirela0911 1

10.04.2011, 21:46

imi plac

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:20

Sandie 1

27.04.2011, 15:50

Multumesc Anca pentru reteta. Le-am facut ieri si au fost foarte bune. Reteta total diferita decit chiftelele marinate care le faceam eu si trebuie sa recunosc ca si mai buna. Singura modificare facuta de mine a fost ca eu am adaugat putin zahar la sosul de rosii. Le-am servit cu piure de cartofi alaturi. De acum incolo asa am sa le fac mereu.

ANCA 1

02.05.2011, 17:09

ma bucur tare ca ti-a placut, Sandie!

iry-gabriela 1

18.01.2012, 23:11

c-am tarziu am vazut-o dar sigur o incerc pt ca imi place mult carnea de curcan

lucianso 1

22.04.2012, 14:41

ce culoare trebuie sa aiba carnea de curcan din chiftelutele congelate? vinetie cumva?

lucianso 1

22.04.2012, 14:52

nu ma vede nimeni?

diaconta 1

22.04.2012, 15:03

Lucianso,de ce intrebi?
nu cred ca o carne vinetie poate fi buna,chiar daca-i congelata

ANCA 1

23.04.2012, 11:06

cum vinetie?.. daca e asa, e stricata!! carnea de pasare e chiar albicioasa, rozalie..

reisnaor_2006 1

09.10.2014, 11:13

babi5 1

16.12.2014, 06:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rodii