Chiftelute aromate la cuptor

de Miha in Pui, 20 Mai 2009 | 6014 vizualizari

COMENTARII (41)

Oana 1

22.05.2009, 17:44

Foarte tare! Ma bucur ca pana la urma a fost cu hepi end

Miha 1

23.05.2009, 11:09

Hai ma Ligia,ca nu-ti trebe diploma de licenta in gastronomie ca sa stii ca mancarea cea mai buna e cea facuta la foc molcom. Adica mediu,adica 180-190 de grade,pentru cei cu aragaz smecher.

Miha 1

23.05.2009, 11:11

Io la faza cu soacra...nu m-as risca sa stric susanul.

Miha 1

23.05.2009, 11:12

Raluca...ciocolata cu susan? Soi cu chiftelute? Hmmmm...cred ca fii-miu ar fi incantat de combinatie!

Miha 1

23.05.2009, 11:13

Da Ioana...fara ceapa. Daca doresti poti pune si ceapa,vezi metoda oanei,care a pus si morcov.
Fiecare dupa cum le e gustul...;)

ANCA 1

23.05.2009, 13:41

si eu le-as pune putina ceapa si poate un catel-doi de usturoi!

Miha 1

23.05.2009, 22:15

Ioana,cum au iesit?

Ca avem ceva sceptici prin zona.

Miha 1

23.05.2009, 22:16

Anca,bineinteles ca merge si cu usturoi. Eu l-am pus in tava.

danygospodina 1

24.05.2009, 00:50

"Scepticii sunt motorul progresului". Trebuie sa le demonstrezi ca poti. Asta e din intelepciunea noptii.

Bucataras Dragos 1

24.05.2009, 10:15

5 furculite

Miha 1

24.05.2009, 16:32

Dany,adevarat ai grait!

Miha 1

24.05.2009, 16:33

Dragos,multumesc!

ANCA 1

17.11.2009, 21:40

gata, sunt executate, le declar foarte gustoase! nu mai prajesc in veci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval