Chiftelute picante de cartofi cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2010 | 36198 vizualizari

COMENTARII (28)

Miha 1

14.10.2010, 11:01

sa va fie de bine.

Rocsi 1

14.10.2010, 11:12

super frumoase si cred k sunt si bune tare

kamy 1

14.10.2010, 11:29

de la reteta lui miha mi s-a facut de ele....sigur o sa fac si eu5f

lilik 1

14.10.2010, 11:35

mena29 1

14.10.2010, 12:52

vrau,da,da

luminita20_2006 1

14.10.2010, 12:56

arata tare bine....nu sunt uleiose...as face si eu

Gouda 1

14.10.2010, 16:39

5 f + my favourite

lacrimioara 1

14.10.2010, 19:47

gustoase nadina dar eu am o problema cu ele nu pot sa le dau forma ca mi se lipesc de maini am fost nevoita sa arunc totu vad ca a tale ti-au iesit super

Bucataras Medi 1

14.10.2010, 19:54

ce rumene si pufoase mai sunt..................

diaconta 1

14.10.2010, 20:02

venit,vazut placut lasat furculite si plecat pana ma pot abtine

Teo 1

14.10.2010, 22:44

frumoase mai sunt !

La Ancuta 1

15.10.2010, 11:50

frumoase.

Adinacarla 1

15.10.2010, 13:18

foarte bune

Corinuta 1

15.10.2010, 19:08

bunaciune de chiftele

ela 1

15.10.2010, 23:58

mariac 1

17.10.2010, 01:28

foarte buneam sa fac si eu cand merg acasa,am papat si sant foarte bune

Crista_Luca 1

24.10.2010, 16:30

arata superrr , parca sunt din alea congelate! tot cumparam din alea ...... dara cum sigur nu mai ....o sa incerc si eu reteta

babi5 1

14.10.2013, 18:00

Dana D 1

14.11.2013, 15:03

Arata bine, dar cred ca ai omis niste pasi cand ai scris reteta. Eu stiu ca trebuiesc lasati cartofii sa raceasca f bine si cantitatea de faina e mai mare decat 3 linguri. Cu cartofii calzi va iesi un ''terci'' si in cel mai bune caz vor iesi niste chiftelute plate, nu rotunde ca ale tale. .....

diaconta 1

14.11.2013, 15:35

Dfd,cred ca reteta Nadinei e foarte ok.Bineinteles ca nu se vor pune cartofii fierbinti,nici nu scrie asta.Se vede consistenta compozitiei inainte de a adauga cascavalul si faina.Sigur ca in functie de tipul de faina folosit,se mai poate adauga putina faina ,daca este cazul,dar eu nu prea cred.
Din cartofi fierti,nu prea vad cum ar putea iesi terci.
Zi frumoasa si te asteptam cu retete.

Dana D 1

14.11.2013, 16:32

diaconta, multumesc pentru raspuns. Am scris comentariul incat chiar am facut reteta imediat ce am gasit=-o scrisa aici si pot sa iti garantez ca a iesit un amestec foarte moale. Cuvantul terci, l-am folosit figurativ,ghilimelele de rigoare.Eu am mai facut bulete de cartofi cu cascaval, dar folosind cartofi fierti in coaja , fara lapte in compozitie. Remarca mea a fost ca nu a mentionat ca trebuie lasati cartofii sa se raceasca. Multe dintre cititoare, poate sunt la inceput de drum in ale bucatariei si vor avea surpriza unei paste moi,foarte dificil de manevrat. Si poate am sa adaug si eu cateva retete. O zi frumoasa tuturor!

Iosipitsa 1

14.11.2013, 19:02

Am facut si imi plac tare mult
Am folosit cartofi fierti in coaja si nu am pus smantana si patrunjel. Compozitiaa iesit mai moale, dar am pus faina si am "aranjat-o". O sa mai fac dar asa cum am scris adica fara smantana si patrunjel! Si inca ceva, le-am tavalit prin pesmet, nu faina

nadina73 1

14.11.2013, 22:18

multumesc Dia,pupici

nadina73 1

14.11.2013, 22:20

losipitsa

Alexandra Burz 1

18.01.2014, 23:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti