ei anonimus asa le-a numit ea fiindca seamana cu cele de la cinnabon, acum,cinnabon , cand eram eu mica acum...100 de ani imi facea maica-mea saptamanal de astea acasa, le numea pe romaneste cuiburi de viespi, nici nu staim noi ce-s alea cinnabon, ma distreaza ca mai nou puiul pane se numeste pui gen KFC, cuiburile de viespi se numesc cinnabon, etc etc etc...
, le-o fii inventat americanii si coada la cireasa. sper ca nu te superi glumesc normal ca facute in casa nu sunt cinnabon sau cum s-or fii numind originale cu ingrediente din asia ....
alea originale sunt facute in fabrica .
Anonim, le-am incercat pe toate de la cinnabon, si pot spune ca astea mi s-au parut la gust la fel ca cele de acolo, oricum este chestie de gust si atata, faptul ca scortisoara mea e de la fuchs si nu Makara din Asia nu stiu cat poate influenta gustul, cert este ca Base Mix de care spui tu intr-o traducere libera ar insemna Amestec de Baza care cu siguranta contine Faina imbunatatita cu afanatori si amelioratori si tot felul de prafuri pentru crestere si arome si savoare bla bla. Asta e o varianta mai casnica si chiar mai naturala as spune eu. Oricum fiecare e liber sa incerce orice reteta doreste, cred ca asta e si ideea. Asta este viziunea mea pentru Cinnabon sau cuib de viespi... punct.
Alexa, poti sa pui si cantitatile ingredientelor in grame si ml? xca nu stiu de care cana, ceasca sau pahar sa folosesc...cel mai bine le masor si gata! Vreau sa le fac la baieti
pina la glazura seamana cu cinnamon rolls. Sint delicioase. ingredinete : faina 550, drojdie 8,5gr, unt topit 70gr, lapte 210, zahar 75, 2 oua, putina sare. Asa o am eu si iese perfect.