Ciorba de burta

de Sim0na in Ciorbe, 24 Apr 2012 | 5860 vizualizari

COMENTARII (42)

Bya Ralu 1

24.04.2012, 20:36

oooo!am venit la masa,nu lipsesc de la asa ceva

MotanLaOale 1

24.04.2012, 20:37

Mitinita 1

24.04.2012, 20:58

mie nu-mi intra nicicum,asa ca o dau mai departe

oana_pisicutza16 1

24.04.2012, 21:08

iry-gabriela 1

24.04.2012, 21:15

sosesc,sper ca mai ai!

Lau 1

24.04.2012, 21:24

buna

cocolina 1

24.04.2012, 21:39

Foarte buna cioba

Sim0na 1

24.04.2012, 21:41

gurita_ta2005, te astept!!

Sim0na 1

24.04.2012, 21:41

MotanLaOale,

Rocsi 1

24.04.2012, 21:41

super arata

Sim0na 1

24.04.2012, 21:42

mitinita, offf... ca nu ma pricep sa fac si eu treburi d-alea asiale...

Sim0na 1

24.04.2012, 21:42

oana_pisicutza16

Sim0na 1

24.04.2012, 21:42

iri_love, am am!!

Sim0na 1

24.04.2012, 21:43

sufletista

Sim0na 1

24.04.2012, 21:43

cocolina, mercic!

madi_marin 1

24.04.2012, 22:03

imi place si chiar mi-e pofta....nu am mai mancat de ceva vreme...

Sim0na 1

24.04.2012, 22:41

madi_marin,

MonaMimi 1

24.04.2012, 23:12

BuburuzaBubu 1

24.04.2012, 23:22

placeeeee

Sim0na 1

25.04.2012, 10:36

mon

Sim0na 1

25.04.2012, 10:36

BuburuzaBubu

luitza 1

25.04.2012, 11:29

Chiar mi-e pofta de o portie de ciorba!Nota 10!!!

Sim0na 1

25.04.2012, 13:54

luitza,

bucatarimcudiana 1

25.04.2012, 14:52

fffffffff bun si frumos

Sim0na 1

25.04.2012, 15:12

bucatarimcudiana, multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta