Ciorba de fasole in pita

de Mama_Lizica in Supe/Ciorbe, 10 Ian 2010 | 9860 vizualizari

COMENTARII (9)

ionix 1

10.01.2010, 22:04

suuuuuuuuper... am mancat la restaurant asa ceva si mi s-a parut o nebunie... super super

rivka 1

10.01.2010, 22:21

daca e cu fasole si eu vreau eu nu mai fierb fasolea o cumpar direct fiarta in borcan asa fac si iahnia si ciorbele, e foarte bunuta si nu mai consum atata gaz pt fiert plus ca se reduce timpul de gatit.

madi_marin 1

11.01.2010, 09:41

prezentarea e de nota 10 ....nu mai zic de gust...

Bunica 1

12.01.2010, 12:35

Ce bine ar merge o salata de ceapa rosie la aceasta ciorbita ! Ciorba de fasole nu e pe placul meu, dar asta nu inseamna ca nu o apreciez 5 furculite din start

Teo 1

12.01.2010, 18:42

M-AI dat gata cu aceasta fasole!

Mama_Lizica 1

13.01.2010, 00:13

Ma bucur ca v-a placut. In Ardeal se mai pune si smantana, mie nu mi se pare o combinatie fericita. In Evul Mediu, saracii foloseau bucatile de paine veche pe post de vase de mancare, iar cojile rezistau asa la cateva mese. Cei care munceau si aduceau bani primeau coaja de jos, care era mai rezistenta, ceilalti membri ai familiei partea cu miez, care se inmuia repede si se pierdea o parte printre degete, iar musafirilor le era rezervata partea superioara a painii.

mihaelar63 1

13.01.2010, 01:15

in Ardeal se poate pune smantana pe orice , chiar pe pita [paine] , iti spun din proprie experienta, e viciul meu secret

Irina 1

19.01.2010, 19:11

Excelenta ciorba si arata nemaipomenit! Am mancat si eu o singura data intr-un restaurant in Sighisoara.

Bucataras Dragos 1

31.01.2010, 10:52

super ideea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda, cu omleta