Ciorba de perisoare

de gaby_duceag in Ciorbe, 8 Ian 2011 | 19000 vizualizari

COMENTARII (68)

gaby_duceag 1

09.01.2011, 10:19


multumesc, fetelor

adriana_bobu 1

09.01.2011, 11:21

preferata mea

Cris2711 1

09.01.2011, 12:31

Gaby ti-ai luat Roller ca sa te iei la intrecere cu mine???

Adinacarla 1

09.01.2011, 17:59

foarte buna

mihaelar63 1

15.01.2011, 13:19

asa ciorbita cu leustean si tarhon as manca si eu
Gaby azi -maine concurezi cu hamburgerul Adinutei , daca ciorba ta arata asa de bine dupa 2 luni

gaby_duceag 1

15.01.2011, 15:08

adriana_bobu 1

15.01.2011, 23:07

excelenta!...preferata mea

Panacris 1

23.02.2013, 16:22

Bya Ralu 1

14.03.2013, 13:57

mie nu imi face spuma)))))faina ciorbita

dariadeea 1

17.04.2013, 13:48

Biutza 1

17.04.2013, 13:55

Eu dau un prim clocot la perisoare si arunc cu totul apa si le mut in oala mare de ciorba. Toxinele din sângele carnii trebuie aruncate, nu mancate. La fel la orice tip de carne.

diaconta 1

17.04.2013, 14:08

Ca sa fiu mai sigura io as arunca toata ciorba ca de ce sa ma risc
Carne n-as mai manca,m-as duce la pascut,n-as mai avea nici probleme cu dieta......

roxana_simona 1

14.05.2013, 13:04

babi5 1

26.06.2013, 08:59

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 11:39

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 00:21

DanaModog 1

17.12.2014, 23:56

Mmmm .... delicios

Rahela Velicu 1

12.04.2022, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]