Ciorba de perisoare

de La Ancuta in Ciorbe, 9 Feb 2011 | 4929 vizualizari

COMENTARII (28)

Bucataras Medi 1

10.02.2011, 21:38

nu se poate, Gaby iar calca pe urmele mele si vine si cu explicatii si mai zice ca sunt si rautacioasa si mai vrea sa o si iubesc

La Ancuta 1

10.02.2011, 22:26

Gaby mi-a placut varianta asta pentru ca am putut lua spuma. Sincer nu m-am gandit niciodata sa le fierb la inceput (si nici macar nu-s blonda )

La Ancuta 1

10.02.2011, 22:27

Medi ... unde are gaby dreptate, are dreptate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare