Ciorba de perisoare

de Oana in Ciorbe, 3 Mai 2009 | 24463 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

06.05.2009, 11:35

Bella, eu fac intr-o oala mare...sa zic 4 l de apa
Masor si revin

Oana 1

06.05.2009, 13:16

Am zis bine , intra 4 l de apa in oala mea, apoi mai scade la fiert si cand se completeaza cu borsul si sucul de rosii iese oala plina
Dar merg si 3 l de apa la fiert si iese cam trei sferturi...

Oana 1

07.05.2009, 12:47

Multumesc Bella
Merg si cartofi! Si mie imi place ciorbele cu cartofi! Si mai merge pus la fiert un rasol de vitel sau porc, depinde carnea pentru perisoare de care e

Oana 1

07.05.2009, 12:47

Aa, poti acri cu zeama de varza

sandytza 1

16.06.2009, 12:59

Foarte bine arata ciorbita ta . Im place. Apropo pentru cine nu are bors lichid, sunt plicuri de cumparat de la de oetker de bors s sunt foarte bune. Eu ala il folosec iar daca nici de ala nu am , pun lamaie.

gulia 1

29.12.2011, 18:09

salut !
pare tare buna ciorba ta;eu pun in ea si o bucata de os cu ceva carne pe el, exact cum ai spus tu si o inacresc cu zeama de varza; anul acesta am o zeama de varza .... nebunie,nu altceva !cartofi pun si eu pentru ca fata mea (8 ani si un pic)e cam paralela cu painea!
la vara vreau sa incerc o ciorba de perisoare de vara, cu perisoare din ciuperci si multe legume proaspete !! abia astept
pana la vara - SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU BUCURII

Oana 1

31.12.2011, 12:52

Multumesc si La multi ani, Un An nou Fericit!

babi5 1

12.12.2014, 20:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pulpa de porc si afumatura