A mea e un pic diferita reteta, dar la fel de spectaculoasa pentru papilele gustative. In primul rand calesc ceapa(daca e sezon verde) in unt. Am o problema personala cu uleiul de floare. Apoi pun aceleasi legume, patrunjel, pastarnac si telina ceva mai putin de o radacina(personal nu prea imi plac la gust) plus ardei rosu si verde. dupa ce s-au calit si legumele pun bucatelele de piet de pui si le las la fiert. Daca nu uit pun o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Cand e fiert tot(daca pun piptul intreg la firt il scot afara si il fac fasii), opresc focul si cand se raceste un pic il dreg cu multa smantana (de obicei pun o galeata intreaga) cu 3 4 galbenuse de ou(depinde cat sunt de mari) apoi pun patrunjel tocat si Voila! La fel ca si cu uleiul de floare refuz folosesc faina in ciorba sau in sosuri. Ciorbita e cremoasa, culorile sunt fantastice si gustul....DIVIN