Ciorba radauteana a la Gaby_d

de Corinuta in Ciorbe, 11 Ian 2015 | 10248 vizualizari

COMENTARII (23)

Cris2711 1

11.01.2015, 18:40

Si tu,Brutus?)Bine ai venit in Clubul ciorbarilor a la Gaby_d))ai vazut ce buna este?

Merisor 1

11.01.2015, 18:42

Tare buna este ciorba asta! '

Ina 1

11.01.2015, 18:42

Da, Corina, este ca cea de burta, doar ca este mai "usoara" . Tare buna

Ina 1

11.01.2015, 18:43

Ai uitat sa scrii de galbenusuri

Ina 1

11.01.2015, 18:45

Stai ca-s chioara, am vazut )

Valclaudia 1

11.01.2015, 18:46

ma tenteaza si pe mine. Arata super!

mirela0911 1

11.01.2015, 18:50

Exact ciorba asta vroiam sa o fac si eu! Tare buna e!

deyutzky 1

11.01.2015, 18:58

imi place ciorbica asta am facut-o si eu saptamana trecuta

simona72 1

11.01.2015, 19:12

O bunatate!! Si ce culoare are....

diaconta 1

11.01.2015, 19:13

Eu n-am facut inca,nu mi-a dat Gaby reteta ))))

MotanLaOale 1

11.01.2015, 19:17

buna buna

Panacris 1

11.01.2015, 19:26

Bunnăăă, noi am avut săptămâna trecută Seamană cu ciorba de burtă, dacă pui și usturoi extra Savuroasă!

Constelatialeu 1

11.01.2015, 19:40

Iar e plagiata Gaby asta?

mihaelar63 1

11.01.2015, 20:17

Trebuie sa prestez si eu , altfel nu se poate

Lau 1

11.01.2015, 20:43

buna

botcrina 1

11.01.2015, 21:31

Corinuta 1

12.01.2015, 00:12

Multumesc!

anca_rm 1

12.01.2015, 08:38

foarte buna ciorba

dantes 1

12.01.2015, 08:57

Buna!

MOKUSKA 1

12.01.2015, 10:29

elucubratiiculinare 1

13.01.2015, 09:29

tanyapatap 1

17.01.2015, 21:43

iulia10 1

01.03.2015, 17:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana a la Motan