Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 3840 vizualizari

COMENTARII (20)

mirela0911 1

23.01.2017, 18:14

Ma bag si aici ca e cam bun!

Constelatialeu 1

23.01.2017, 18:15

Nu te mai baga ca le-am mancat pe toate ca o calica......

Bunica 1

23.01.2017, 18:26

Bucataras Medi 1

23.01.2017, 18:27

Nu ma bag ca nu le am nici cu ciupercile si nici cu branza asta

simona72 1

23.01.2017, 18:32

Mult mai mănânci să-ți fie de bine! Și mie îmi plac!

Merisor 1

23.01.2017, 18:36

Ciupercile-mi plac, brânza mucegăită nu

Constelatialeu 1

23.01.2017, 18:43

Foarte bine, nu va bagati, ca era inghesuiala degeaba.....

MotanLaOale 1

23.01.2017, 18:49

bune bune

Panacris 1

23.01.2017, 18:56

Eu dau ciupercile ptr mucegăită Bunăciuneeee!

Valclaudia 1

23.01.2017, 19:04

si mie imi plac

Rocsi 1

23.01.2017, 19:07

Rahela Velicu 1

23.01.2017, 19:09

Constelatialeu 1

23.01.2017, 19:39

Multumesc, dragutilor !

Gherca Daniela 1

23.01.2017, 20:25

madi_marin 1

23.01.2017, 20:33

misto combinatia! imi place branza cu mucegai la ne-bu-ni-e!!!

Bucataras Diana 1

23.01.2017, 21:32

katty 1

23.01.2017, 21:45

Ne sacrificam si le mancam si asa, mucegaite

kytz 1

24.01.2017, 00:40

🍺

CameliaR 1

24.01.2017, 10:40

Printre prefereatele mele sunt aceste ciupercute!

oanapl 1

25.01.2017, 17:31

Ma bag si eu la o portie daca mai e.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv