Conopida la cuptor

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2010 | 19275 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

16.09.2010, 10:09

Super vorba de duh a lui Mark Twain!

rivka 1

16.09.2010, 11:34

imi place ffff mult! si poza e super reusita.

Corinuta 1

16.09.2010, 11:49

Saru'mana! MihaRivka

Sylvia 1

16.09.2010, 12:31

wow ce bine arata !!!!!100 de furculite

mimmi 1

16.09.2010, 14:21

e foarte buna,am facut si eu.

ana 1

16.09.2010, 14:52

Imi place reteta!

nadina73 1

16.09.2010, 18:18

super

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:22

Conopida este o varza cu studii superioare" Mark Twain .....ce-mi place.Si-mi place cum rumenesti tu preparatele...............

Bunica 1

16.09.2010, 21:51

Am facut si eu ....eh, demult cand nu se nascuse bucatarasul , si mi-a placut.

Julie 1

17.09.2010, 08:39

Ce frumoasa si rumena e!

Corinuta 1

17.09.2010, 13:45

Multumesc Sylvia!

Corinuta 1

17.09.2010, 13:45

MimmiAna

Corinuta 1

17.09.2010, 13:46

Nadina, mai am o portie, vii?

Corinuta 1

17.09.2010, 13:46

Medimultumesc!

Corinuta 1

17.09.2010, 13:47

BunicaJulie, imi place sa le las putin mai mult decat scrie in reteta

babi5 1

14.06.2013, 12:54

Corinuta 1

14.06.2013, 15:20

multumesc!

adry88 1

14.06.2013, 16:06

ce buna este!

Bya Ralu 1

14.06.2013, 18:24

buna conopida

Corinuta 1

15.06.2013, 09:32

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiroste cu branza