Cordon bleu

de La Ancuta in Porc, 23 Mar 2012 | 13635 vizualizari

COMENTARII (27)

iry-gabriela 1

23.03.2012, 15:57

sunt foarte bune

diaconta 1

23.03.2012, 16:06

bine ca si io's pe fuga,asa ca vin sa mananc la tine

Bya Ralu 1

23.03.2012, 16:27

f bun

deyutzky 1

23.03.2012, 16:50

imi place

mirela0911 1

23.03.2012, 17:23

As servi dar maine!

irena 1

23.03.2012, 17:29

Delicios !

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:35

Asa este Iri

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:36

Multumesc Gurita

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:36

Mirela iti pastrez pentru maine

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:36

Deyu, Irena multumesc

La Ancuta 1

23.03.2012, 17:38

Dia, in fuga treci si pe la Miha si adu cornurile

diaconta 1

23.03.2012, 17:48

pai a zis ca nu mai are

MotanLaOale 1

23.03.2012, 17:51

bun bun

La Ancuta 1

23.03.2012, 18:04

Daca-i bati la usa, nu te lasa ea sa pleci cu mana goala

VERONICA2607 1

23.03.2012, 18:32

bun

Ina 1

23.03.2012, 19:02

Chiar n-am facut de multa vreme...

Rocsi 1

23.03.2012, 19:02

Yamiiiii ce mult imi place!!

ionela2682 1

23.03.2012, 19:13

bun ,bun ..tare bun!

Sim0na 1

23.03.2012, 19:46

Ieri am facut si eu, dar din piept de pui. Foarte bune sunt si din porc.

Lau 1

23.03.2012, 20:11

imi place

Ubulika 1

23.03.2012, 20:33

mamaieelena 1

23.03.2012, 20:37

diana_k 1

23.03.2012, 21:35

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 16:06

bun,bun

La Ancuta 1

28.03.2012, 13:58

Va multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]