Cornulete de post cu bors

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 20 Mar 2012 | 11897 vizualizari

COMENTARII (33)

Sidy 1

21.03.2012, 08:42

MIUTA 1

21.03.2012, 13:06

Foarte bune

gaby_duceag 1

21.03.2012, 16:08

ciu ciu
)

Alinutza80 1

23.03.2012, 12:14

bune

Zamfira 1

30.03.2012, 08:32

miclaus 1

18.07.2012, 12:50

buna! am si eu o intrebare ...de ce se pune bors la cornulete?

gaby_duceag 1

18.07.2012, 13:07

buna, miclaus
daca formulam asa intrebarea am putea sa ne intrebam de ce se pune lapte la clatite sau ulei la gogosi
sunt fel de fel de retete si fiecare ingredient isi are rolul sau
borsul fiind un produs fermentat ajuta la fragezirea aluatului, proprietate pe care nu o are apa.

zic si io, gandind logic, alt raspuns mai exact nu am.

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 19:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba rosie cu perisoare din cartofi (prajiti)