Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

de Gherca Daniela in Dulciuri, 12 Aug 2016 | 5039 vizualizari

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

12.08.2016, 17:07

de mult incerc sa le fac

Gherca Daniela 1

12.08.2016, 17:13

elucubratiiculinare sunt delicioase, merita incercarea si rezultatul este unul pe masura!

Catalina L 1

12.08.2016, 17:23

ce-mi plac

Andra_Constantinescu 1

12.08.2016, 17:23

Minunate!

Gherca Daniela 1

12.08.2016, 17:26

Catalina si noua, sunt super bune!

Gherca Daniela 1

12.08.2016, 17:26

Andra multumesc

Constelatialeu 1

12.08.2016, 19:15

MotanLaOale 1

12.08.2016, 19:27

diaconta 1

12.08.2016, 19:31

Foarte bune sunt

Bya Ralu 1

12.08.2016, 19:34

bune

Rocsi 1

12.08.2016, 19:47

Eu sunt prezenta la cele cu nuca!

Gherca Daniela 1

12.08.2016, 21:37

Multumesc dragilor! Rocsi iti pastrez doar cu nuca

Renataedina 1

12.08.2016, 21:40

Cris2711 1

12.08.2016, 22:03

wow

dantes 1

13.08.2016, 06:34

Super!

Zamfira 1

13.08.2016, 10:07

mirela0911 1

14.08.2016, 10:03

Minunate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chessecake cu cirese