Cremă de unt cu bezea elveţiană

de diaconta in Dulciuri, 25 Noi 2013 | 16379 vizualizari

COMENTARII (66)

MonaMimi 1

26.11.2013, 13:12

arata minunat frumoasa prezentare

tanyapatap 1

26.11.2013, 13:36

diaconta 1

26.11.2013, 13:38

Mon multumesc

diaconta 1

26.11.2013, 13:38

Tanya multumesc

laura_n 1

26.11.2013, 13:47

desi pretentioasa, cred ca m-as risca sa o prestez oricum, felicitari pentru munca si rezultatul pe masura

diaconta 1

26.11.2013, 13:59

Laura,sunt sigura ca tie ti-ar place crema asta si nu e chiar asa de speriat,doar putina atentie trebuie

Sylvia 1

26.11.2013, 17:08

vai Dia ca am ras cu lacrimi la final, vroiam neaparat sa vad reteta m-am crucit citind-o vroiam sa iti spun ca nu m-as apuca de ea decat pentru marele premiu de la Masterchef )) si te citesc la sf ca nu merita "Ramân la concluzia ca nu merita atâta munca si stres crema aceasta,dar nu-mi pare rau ca am încercat-o." bravo din inima pt rabdare si felicitari pt reusita dar revin la spusele mele si ale tale , prea complicat

diaconta 1

26.11.2013, 19:17

Sylvia)) asa ma complic eu de regula
Multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca reteta mea te-a binedispus ))))))

Sylvia 1

26.11.2013, 20:06

Dia crema ta e super reusita si pot sa spun ca eu cu scoala de bucatar facuta imi dau seama ce greu este de realizat si te apreciez pt aptitudini doar ca este prea complicata dar itiinteleg dorinta de a o realiza o data . Sincera sa fiu recitind reteta am inteles si de ce s-a coagulat la rece si ai remixat-o cred ca e din cauza untului din frigider, in patiserie nu se lucreaza decat cu unt in pomada/moale la temp camerei, bon, e parerea mea poate gresesc

diaconta 1

26.11.2013, 20:20

Sylvia,am analizat mai multe retete de realizare a acestei creme.In toate scria ca untul trebuie sa fie rece cand este incorporat in compozitie.
Iar crema mea a inceput sa se inmoaie cand untul a fost deja cam moale.
De altfel cred ca e firesc ca o crema pe baza de ut si bezea sa se intareasca la frigider.

Miha 1

26.11.2013, 20:36

vaiii... data viitoare o sa spun dupa...

diaconta 1

26.11.2013, 20:50

No lasa Miha,bine ca m-ai avertizat ))))))))

anca_rm 1

27.11.2013, 13:38

Dia, arata delicat ....foarte buna ; la favorite

diaconta 1

27.11.2013, 15:34

Anca multumesc

Micutza Luana 1

02.12.2013, 14:53

supeer

diaconta 1

02.12.2013, 19:10

Luana multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]