Croissante

de diaconta in Dulciuri, 5 Feb 2012 | 7683 vizualizari

COMENTARII (119)

Zambareata 1

05.02.2012, 21:22

sincer,eu cred ca merita toata munca si cu siguranta le voi incerca,atunci cand imi place ceva nu ma intereseaza cat e de munca....asa ca dia,te anunt daca am fost dezastruoasa sau daca m-am descurcat cu reteta

Ina 1

05.02.2012, 21:22

))

Zambareata 1

05.02.2012, 21:23

ai dreptate dia,sunt foarte pofticioasa

MIUTA 1

05.02.2012, 21:23

Excelent
Ai muncit mult la croissante dar si rezultatul este pe masura

diaconta 1

05.02.2012, 21:24

Miuta chiar merita,dar nu le-as face prea des
ieri am stat toata ziua la bucatarie

diaconta 1

05.02.2012, 21:25

Giorgia,daca respecti pasii respectivi,nu are cum sa nu-ti iasa

corina241 1

05.02.2012, 21:25

buneee

diaconta 1

05.02.2012, 21:26

uite Medi pentru ca ma straduiesc sa fiu o doamna,asa cum e definita asta in articolul postat

diaconta 1

05.02.2012, 21:26

Corinuta mersi

Bucataras Medi 1

05.02.2012, 21:27

asa,asa,asa imi placi si esti o adevarata Doamna.....da ma intreb cat te tine

MotanLaOale 1

05.02.2012, 21:28

Recuperezi prin munca multa?
Exceptionale

T I M E A 1

05.02.2012, 21:28

vai ce bune sunt croissantele tale

Zambareata 1

05.02.2012, 21:32

dia,azi am vrut sa fac o paine pufoasa,am facut exact cum scria in reteta,si mi-a iesit painea cam sarata,si pufoasa deloc din contra era cam...nu stie nici sotul cum sa expliceparca era indesat asaasa m-am enervat....pt ca am luat reteta de pe aici de pe bucatarasas spune ca eu sunt de vina,dar am facut joi reteta de paine de la postavaru si mi-a iesit foarte bunaaaaa doar ca mai trebuia un picut de sare.....oricum de la cine am preluat reteta nu se afla printre prietenii mei si nu e nici prea cunoscuta pe aicide acum voi lua retete doar de la surse sigure,tu esti una dintre ele dia

Zambareata 1

05.02.2012, 21:33

reteta am luat-o de pe bucataras.ro nu de la bucataras(boss)

alldaycooking 1

05.02.2012, 21:37

Felicitari pentru reusita, sunt minunate!

diaconta 1

05.02.2012, 21:37

Timea multumesc

diaconta 1

05.02.2012, 21:39

Giorgia,se poate sa mai si gresim cand scriem reteta.Nu cred ca este cu intentie.Dar cred ca tine si de experienta culinara a fiecaruia,asa reusim sa le mai adaptam sau modificam.
Asa cum am spus,si eu ma asteptam sa fie mai infoiate croissantele,poate data viitoare am sa mai modific ceva,nu stiu inca ce

diaconta 1

05.02.2012, 21:39

Alldaycooking multumesc,dar am vazut ca ale tale erau si mai frumoase

diaconta 1

05.02.2012, 21:40

medioto59
05.02.2012, 21:27

asa,asa,asa imi placi si esti o adevarata Doamna.....da ma intreb cat te tine
destul daca nu ma ispiteste nimeni la prostii

diaconta 1

05.02.2012, 21:40

Vladimir,este ca's harnicuta??
sa nu ma deochi

Zambareata 1

05.02.2012, 21:42

e posibil dia

Miha 1

05.02.2012, 21:42

tulai...e si de munca pe cat ai scris?

Minunat Dia, minunat!

Bucataras Medi 1

05.02.2012, 21:43

cumva era de la mine reteta?vezi sanu faci retetele mele pentru ca sunt expirate si cu siguranta nu iti vor iesi bune

alldaycooking 1

05.02.2012, 21:43

Mie imi plac foarte mult ale tale!

diaconta 1

05.02.2012, 21:44

Miha,pai ieri n-am prea iesit din bucatarie
chiar e de munca nu gluma

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu peltea (jeleu) din flori de soc