Cum se face pasta de zahar

de adnia in Dulciuri, 30 Ian 2013 | 15182 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

30.01.2013, 19:57

Tot am zis ca o sa incerc macar o data dar nu am avut curaj si in plus e putin cam greu pentru mine..Dar trebuie neaparat ulei de palmier?

Merisor 1

30.01.2013, 19:57

Super, eu de-asta nu am facut niciodata

adnia 1

30.01.2013, 20:02

Rocsi,exista si alte variante, fara ulei de palmier, dar te chinuie mai mult! se usuca pasta in cateva secunde, iar daca ai de facut o foaie mai mare, crapa urgent. eu asa m-am chinuit o noapte intreaga cu vechea reteta pt. un tort de nunta urias...pana la urma mi-a iesit, dar clar mi-am jurat ca schimb reteta. asa am ajuns la varianta asta! si e cea mai buna de pana acum!

Constelatialeu 1

30.01.2013, 20:03

Foarte interesant.Uleiul ala de palmier se gaseste la un magazin anume?

adnia 1

30.01.2013, 20:05

Meri, se comporta extraordinar, arata foarte elegant pe torturi, iar la cele de nunti si botezuri sunt excelente. pe langa faptul ca arata bine, rezista foarte bine la transport chiar si pe distante lungi si functioneaza ca un mic frigider interior, mentinand oarecum temperatura rece in interior 9pasta nu-i da voie sa se incalzeasca din interior spre exterior..invelisul de zahar e mai dur decat cel de frisca)

diaconta 1

30.01.2013, 20:11

Super
Din pacate nu prea am indemanare de a modela pasta

T I M E A 1

30.01.2013, 20:13

ulei de palmier se gaseste in orice hypermarket: carrefour, kaufland, metro etc. E bun si pt prajit

adnia 1

30.01.2013, 20:17

da, asa e, Timi!

MotanLaOale 1

30.01.2013, 20:33

Lau 1

30.01.2013, 21:18

Bya Ralu 1

30.01.2013, 21:28

bucatarimcudiana 1

31.01.2013, 10:08

foarte buna reteta, dar eu nu imi dau seama unde ai pus amidonul

adnia 1

31.01.2013, 18:00

la un loc cu zaharul...l-am incorporat pe tot in pasta.

diana_k 1

02.02.2013, 21:07

frumos explicat, felicitari pentru rabdare

simona72 1

18.03.2013, 12:53

felicitari, eu am incercat o singura data si am renuntat, dar daca voi avea nevoie cu siguranta o voi incerca pe a ta

adnia 1

22.03.2013, 19:35

daca te hotarasti, sa-mi spui si mie cum iti iese!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de zahar