Cus-cus cu ciuperci si legume

de Doinavar in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2013 | 8241 vizualizari

COMENTARII (7)

Panacris 1

21.02.2013, 20:23

Nu știam faza cu prăjitul! De probat!

Rocsi 1

21.02.2013, 20:53

Arata super bine!

Bunica 1

21.02.2013, 21:41

Eu stiam numai cu apa fiarta turnata peste el.

MotanLaOale 1

21.02.2013, 22:30

diaconta 1

21.02.2013, 22:49

imi place cus cus-ul si arata tare bine ce ai facut

Sidy 1

26.02.2013, 07:53

Tare ne place si noua Asa il fac si eu Bunica...prima data il prajesc oleaca si apoi pun apa pe el Are o aromaaaaaa

cristeena20 1

26.02.2013, 19:35

mmm..super bun!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive bruschete cu naut