Cus-cus cu ciuperci si legume

de Doinavar in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2013 | 8986 vizualizari

COMENTARII (7)

Panacris 1

21.02.2013, 20:23

Nu știam faza cu prăjitul! De probat!

Rocsi 1

21.02.2013, 20:53

Arata super bine!

Bunica 1

21.02.2013, 21:41

Eu stiam numai cu apa fiarta turnata peste el.

MotanLaOale 1

21.02.2013, 22:30

diaconta 1

21.02.2013, 22:49

imi place cus cus-ul si arata tare bine ce ai facut

Sidy 1

26.02.2013, 07:53

Tare ne place si noua Asa il fac si eu Bunica...prima data il prajesc oleaca si apoi pun apa pe el Are o aromaaaaaa

cristeena20 1

26.02.2013, 19:35

mmm..super bun!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster