Desert chec marmorat

de RODIMUR in Dulciuri, 27 Apr 2017 | 5499 vizualizari

COMENTARII (17)

CameliaR 1

27.04.2017, 21:21

Ce dragut arata!

RODIMUR 1

27.04.2017, 21:33

Mulțumesc, Camelya!

Lau 1

27.04.2017, 22:08

Frumos si delicios

RODIMUR 1

27.04.2017, 22:44

Mulțumesc pentru apreciere, Lau!

Panacris 1

28.04.2017, 09:50

Minunat!

RODIMUR 1

28.04.2017, 11:49

Mulțumesc, CRIS!

Gherca Daniela 1

28.04.2017, 18:13

Bun

RODIMUR 1

28.04.2017, 19:08

Mulțumesc, Daniela! Chiar merge o cafea pe lângă o felie de chec!

MotanLaOale 1

28.04.2017, 22:46

miki_a 1

29.04.2017, 07:03

Foarte bun (mai ales fără adaosuri gen praf de copt sau bicarbonat)! 🌷🍞

RODIMUR 1

29.04.2017, 08:05

Da, nu este nevoie nici de praf de copt, nici de bicarbonat. Am făcut sute de checuri și stiu ce spun. Doar să se respecte rețeta!

Constelatialeu 1

03.05.2017, 07:57

Ce-mi place cum arata....

RODIMUR 1

03.05.2017, 08:07

Mulțumesc, leoaico! (și eu sunt leoaică)!

kytz 1

08.05.2017, 23:38

Arată perfect! Și mai apreciez faptul că deși au apărut atât de multe ustensile performante pentru ușurarea muncii în bucătărie, nu ai renunțat la tel...nici mama mea nu a renunțat...spune că pandispanul are alt gust și altă textură...ca din vremuri demult apuse!

Valclaudia 1

09.05.2017, 05:53

Perfecta sectiune!

RODIMUR 1

09.05.2017, 07:19

Kytz, are dreptate mama ta! Eu simt mai bine cum evoluează compoziția dacă o lucrez manual, cu telul, sau cu lingura! Deși am mixer de mulți ani, nu-l prea folosesc. Și maioneza o fac manual, nu cu mixerul, chiar dacă durează mai mult timp. O singură dată mi s-a tăiat maioneza, când am folosit pe vremuri, un robot rusesc pe care-l aveam. Se înfierbânta elicea care învârtea maioneza și rezultatul a fost... De atunci nu mă mai bazez pe aparatură, ci lucrez manual, pentru că simt mai bine ce se întâmplă cu ingredientele puse... Mulțumesc pentru aprecieri!

RODIMUR 1

09.05.2017, 07:20

Mulțumesc frumos, Valclaudia!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu migdale