Desert cu ciocolata si capsuni

de Corinuta in Prajituri, 10 Iul 2011 | 23239 vizualizari

COMENTARII (98)

Maria68 1

11.11.2012, 10:24

Minunat!!!!!

Corinuta 1

11.11.2012, 10:49

angyb 1

11.11.2012, 12:23

Corinuta 1

11.11.2012, 13:32

drkata 1

04.04.2013, 20:30

Arata foarte bine si as vrea sa l fac numai va rog spuneti mi si mie ce fel de branza se foloseste, multumesc

Corinuta 1

05.04.2013, 12:12

Multumesc! Am folosit branza dulce de vaci.

Tuxedo 1

06.04.2013, 22:34

arata super mega ultra!

Valclaudia 1

10.07.2013, 06:40

Doamneee ,Corino! Arata MI-NU-NAT!!!

Corinuta 1

10.07.2013, 08:45

Multumesc Clau, a fost si foarte bun!

nilgun 1

07.09.2013, 22:35

minunat

Gabrielle_Gabi 1

07.09.2013, 23:11

Ce minunatieeee !

Luiza93 1

08.09.2013, 00:51

Poti sa-mi spui te rog ce fel de branza ai folosit?.. Tare mult doresc sa fac si eu aceasta reteta(ca si multe altele incercate), numai ca am o nelamurire in privinta branzei. Multumesc! Iar site-ul este de nota maxima. Multumesc inca o data !

nadea68 1

08.09.2013, 09:02

super buna !!!

bursuc24 1

08.09.2013, 10:11

Luiza93 eu am facut tortul cu mascarpone

Corinuta 1

08.09.2013, 12:02

Multumesc Nilgun!

Corinuta 1

08.09.2013, 12:03

Gaby, esti tare draguta!

Corinuta 1

08.09.2013, 12:04

Luiza, am folosit braza slaba de vaci pe care am mixat-o cu smantana cu mixerul vertical pana a devenit cremoasa. Daca gasest,i poti folosi crema de branza (gen Philadelfia) care nu mai trebuie mixata cu smantana.

Corinuta 1

08.09.2013, 12:05

Nadea, multumesc scumpo!

Luiza93 1

08.09.2013, 22:09

Multumesc frumos de ajutor (Corina & bursuc24) de abea astept sa o incerc . Multa sanatate si la cat mai multe retete bune

Corinuta 1

08.09.2013, 22:34

Multumesc Luiza, iti doresc spor la treaba si sper sa-ti placa!

hpsin666 1

13.12.2013, 16:26

salutare tuturor
cum ati reusit sa integrati biscuitii in doar 100gr de unt? e prima mea reteta si nu am reusit decat cu 200gr unt. e gresit? acum e la frigi. sper sa iasa bun. nu de alta dar este cadoul meu pt o persoana scumpa si nu as vrea da dau gres.
multumesc

diaconta 1

13.12.2013, 16:45

Hpsin666,cred ca nu-i nimic gresit daca ai considerat ca e nevoie de mai mult unt,asta depinde si de biscuitii folositi.
Si eu folosesc mai mult unt decat alte persoane pentru biscuiti.
Ideea e sa nu fie baza de biscuiti prea moale si sa-ti sustina crema.
Sper sa reusesti sa impresionezi acea persoana draga cu desertul,cu siguranta va aprecia efortul daca nu va iesi chiar perfect.

Ancutsa 1

20.05.2020, 15:44

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Dana